Fashion

Speak nu ține cont de părerile Ștefaniei în ceea ce privește stilul vestimentar! Ștefania a rămas fără cuvinte: „Nu sunt vreo prințesă”

nicoleta.ispasescu
May 23, 2018 13:47 PM

Speak și Ștefania au o relație aproape perfectă. Spun aproape perfectă pentru că mai sunt și aspecte în privința cărora nu se înțeleg, cum ar fi stilul vestimentar.

Dacă Ștefania este mai deschisă în ceea ce privește abordarea unor stiluri diferite, Speak este foarte categoric când spune că nu ar purta niciodată ceva foarte elegant, cum ar fi papion, pantofi ascuțiți etc.

Speak: „Papion, mamă mie nu-mi place deloc, nu mă simt bine deloc în costumații dinalea. Nu. Îmi stă bine, na, că oricărui bărbat îi stă bine, na. Dar nu mă simt eu bine, stau țeapăn. Trebuie să ai o altă atitudine. Nu mă interesează cum arată. Dacă arăt bine și nu mă simt bine, nu port. Trebuie să mă simt bine, de asta nu am foarte multe haine”.

Ștefania: „Uneori mai abordez și stilul ăsta, tot băiețel așa. Nu sunt vreo prințesă. Dar o să mă vedeți și prințesă, când o să văd o rochie pompoasă și o să vreau să vin cu ea undeva”.

Deși relația lor se bazează în primul rând pe prietenie și tovărășie, așa cum a declarat Speak, acesta din urmă nu prea ține cont de sfaturile Ștefaniei. Ea nu se supără, însă, și afirmă cu zâmbetul pe buze: „Eu mai mult. Eu îi cer părerea, el nu prea. Și oricum chiar dacă mi-o cere nu ține neapărat cont de ce zic eu”.