Spune-mi ce zodie e ca să-ți spun ce cadou să-i faci! Ce trebuie să-i cumperi de Valentine's Day în fucție de când e născut/ă

Verdict.ro
February 12, 2018
February 12, 2018

Mai sunt două zile până la Valentine’s Day și tu încă nu ai apucat să-i cumperi cadou?! Nu-i nicio problemă, căci noi ne-am gândit la tine și avem câteva sugestii pentru tine în funcție de zodia lui/ei.

Berbec – nativii acestei zodii sunt energici și dornici de schimbare, competitivi, curajoși și încrezători. Astfel, cadoul perfect pentru Berbeci sunt articolele sportive sau obiectele vestimentare, pe care le-ar putea îmbina cu cărțile de acțiune sau filmele polițiste. Pentru femeile Berbec sunt produsele cosmetice, jocurile, filmele de război, bijuteriile cu pietre specifice zodiei, ceasuri, brichete sau ochelari de soare.

Taurii sunt adevărați gurmanzi, așa că dacă vrei să faci fericit un taur invită-l la o cină romantică. Cadourile ideale pentru nativii acestei zodii sunt: dulciurile, băuturile fine, curelele din piele; ceasurile; parfumuri; cărţi de bucate; obiectele de decor precum: tablouri sau rame pentru pozele de familie, lumânări; piesele vestimentare în culori neutre, haine din piele, eşarfe din mătase; aticole de frumuseţe: loţiuni de corp.

Gemenii sunt zodii de aer și adepți ai experiențelor noi. Nativii acestei zodii au un spirit artistic dezvoltat, fiind atras de tot ceea ce ete nou. Idei de cadouri pentru Gemeni: articole de scris, enciclopedii, cărţi, reviste, articole pentru excursie, parfumuri.

Racii sunt familiștii zodiacului, așa că de preferat ar fi să-i surprinzi cu cadouri precum: ciocolata, articole pentru bucătărie, papuci de casă, halat de casă, articole pentru dormitor sau camera copiilor, cărţi de poezie sau cărţi de dragoste, muzică romantică sau cărţi vechi.

Leii sunt firi orgolioase și încăpățânate, fiind greu de mulțumit, așa că pentru a-l impresiona trebuie să te orientezi spre cadouri de lux. Darurile care l-ar face fericit sunt bijuteriile de lux, obiectele de artă, articolele pentru sufragerie, biletele la teatru, articolele vestimentare, ciocolata fină, cosmeticele.

Fecioarele sunt persoane practice, amabile, responsabile, amabile și exigente. Atât femeile, cât şi bărbaţii fecioară sunt atraşi de obiectele care i-ar ajuta să-şi îndeplinească mai repede îndatoririle. Cadourile cu care l-ai face fericit sunt: agende, calendare, articole de birou, precum geanta, servieta ; articole cosmetice, precum loţiuni de corp, spumă de baie, parfumuri cu esenţe fresh; cărţi din critica literară.

Balanțele sunt firi deschise către lume, populare, care însă au nevoie de liniște și armonie. Cadourile perfecte pentru această zodie sunt: articolele de divertisment: cărţi umoristice; dulciurile: bomboane, ciocolată; articole de scris: stilouri personalizate; obiecte de artă, muzică, picturi, piese vestimentare elegante.

Scorpionii sunt înnebuniți după cadouri misterioase, care să le incite curiozitatea. Ideal pentru aceștia ar fi să te orientezi spre cărţi poliţiste sau erotice; articole cu tenta esoterică; obiecte vechi; alimente şi băuturi fine; invitaţii la un resturant intim, secret; lenjerie intimă, articole cu tentă erotică, piese vestimentare în nuanţe de grena sau negru, ceasuri, bijuterii.

Săgetătorii sunt mari iubitori de călătorii, așa că sunt înnebuniți după articole pentru camping, cărţi în limbi străine, cărţi despre civilizaţii străine, cărţi umoristice, articole pentru călătorie, vacanţe, parfumuri, piese vestimentare în nuanţe de negreu sau verde.

Capricornii au o personalitate puternică și preferă locurile liniștite, așa că pentru ei cadoul perfect ar fi filme pliţiste, de acţiune sau comedii, obiectele vestimentare în nuanţe pământii şi din materiale călduroase; cărţile; parfumurile; ceasurile sau obiectele decorative.

Vărsătorii nu acceptă nicio constrângere și iubește libertatea, așa că dacă vrei să-i iei un cadou perfect atunci ar trebui să te orientezi spre articolele pentru computer, jocuri, aparate foto sau video, bilete la film, articole vestimentare moderne, cărţi şi filme de acţiune, produse de înfrumuseţare precum: parfumuri, loţiuni de corp, spumă de baie.

Peștii sunt sensibili și romantici, așa că preferă articolele create special pentru ei în locul produselor scumpe din magazin. Cadourile perfecte pentru ei sunt articolele de artă, obiectele de scris personalizate, ramele foto, obiecte decorative, bilete la piese de teatru sau concerte, articole pentru baie, încălţăminte, piese vestimentare în culori deschise.

Share