Start reduceri! Fabuloasa Alina Tanasă îţi recomandă: 5 piese pe care trebuie să le cumperi!

Verdict.ro
July 6, 2017
July 6, 2017

Alina Tanasă, jumătatea popularului duo Fabulous Muses, ne recomandă în sezonul reducerilor cinci piese esenţiale prin care ne putem completa cât mai stylish garderoba.

Mizând pe trendul transparenţelor, Alina sugerează să ne îndreptăm atenţia spre o bluză din mătase cu aplicaţii, o piesă de care ne asigură că nu se va demoda prea curând şi că poate întregi cu succes o ţinută de festival, dar şi una de oraş.
O rochie dintr-un material fin precum mătasea şi cu un croi amplu care permite accesorizarea cu o centură în talie se află pe lista fabuloasei muze care ne sfătuieşte să o purtăm cu o pălărie pentru un look estival, dar şi într-o ţinută urbană.
La capitolul fuste, Alina se opreşte asupra a două modele în stiluri diferite: o fustă din piele cu detalii care individualizează orice look, uşor de purtat cu un top alb uni şi fusta statement cu imprimeu floral, exotic.
O piesă la fel de versatilă, hanoracul într-o nuanţă aprinsă, cu aplicaţii, completează lista de sugestii, acesta plusând prin culoare, dar şi prin nota de unicitate adusă de aplicaţia cât mai chic.

Share

Asemănătoare