Start reduceri! Fabuloasa Diana Enciu îţi recomandă: 5 piese în care merită să investeşti!

Verdict.ro
July 6, 2017
July 6, 2017

Fabuloasa muză Diana Enciu sărbătoreşte sezonul reducerilor îndreptându-şi atenţia spre 5 piese pe care orice fashionistă trebuie să le includă în garderobă.

Jeanşii cu aplicaţii aduc personalitate oricărui outfit şi sunt primul articol pe care Diana ni-l recomandă, amintindu-ne că o piesă clasică din denim va rămâne un pion esenţial în moda următoarelor sezoane.
Topurile albe cu aplicaţii accentuează duoul basic-chic pe care fabuloasa muză îl adoră şi ne sugerează să îl purtăm cu încredere cu jeanşi, cu fuste din piele sau pe sub un sacou.
Dacă rochia albă cu un croi lejer este piesa must-have a sezonului, fiind uşor de purtat atât pentru un stil urban cât şi pentru un look de litoral sau de festival, nu trebuie să trecem cu vederea nici rochia neagră. Pe premisa „ when in doubt, go for classic”, rochia neagră mini, cunoscută mai ales ca little black dress, este varianta prin care nu putem da greş atunci când dorim să mizăm pe un look elegant, iar pentru acest sezon sugestia fabuloasei este modelul cu dantelă.
Pentru a bifa două look-uri prin aceeaşi piesă, Diana ne recomandă o pereche de pantaloni cu talie înaltă şi cu un detaliu metalic, uşor de asortat atât pentru un look de zi cât şi pentru unul elegant.

Share