News

Ştefan Bănică Jr., declaraţii emoţionante despre sarcina Laviniei Pîrva

andreea voicu
March 5, 2019 16:02 PM

Ștefan Bănică Jr. va deveni tată pentru a treia oară. Soţia lui, Lavinia Pîrva, este însărcinată. Artistul a anunțat în decembrie, la cel de-al treilea concert susținut la Sala Palatului, că Dumnezeu l-a binecuvântat cu încă un copil și că va fi tată din nou. Cei doi au preferat să ţină totul secret o bună perioadă de timp.

Lavinia Pîrva este gravidă în ultimul trimestru, iar Ştefan Bănică Jr. nu-şi mai încape în piele de fericire. El a vorbit recent despre sarcina soţiei sale, mărturisind că este extrem de emoţionat.

Ştefan Bănică Jr., declaraţii emoţionante despre sarcina Laviniei Pîrva

Sunt influențat de faptul că soția mea, Lavinia, e însărcinată si, deși aparent nu mă gândesc la ce va fi, mai sunt câteva luni și va apărea bebe cel mic. Simt un amalgam de sentimente, de emoții, de griji. De bucurie, de neliniște… E greu să-ți explic. Îmi pun problema dacă anul acesta n-ar trebui să o las mai moale cu proiectele mele, cu profesia mea. În același timp, nu prea știu ce înseamnă „s-o las mai moale”…

Îmi aduc aminte de tata care, după ce a făcut unul dintre infarcturi, doctorul i-a zis „să o lase mai moale cu meseria”. Și el i-a zis, „dar dumneata o lași mai moale când operezi?” Și doctorul n-a știut ce să răspundă. „S-o las mai moale” înseamnă să fiu mai puțin implicat? Sau să fac lucrurile cum trebuie și când le termin „să mă scot din priză”? Dar eu nu sunt un ștecher!”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr., pentru cristinastanciulescu.ro.

Ştefan Bănică mai are are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 11 ani, din mariajul cu Andreea Marin.