News

Ștefan Bănică Junior, dezvăluiri emoționante despre copiii săi

iulia.statie
October 6, 2020 14:11 PM

Ștefan Bănică Junior este extrem de mândru de copiii săi, așa că el, recent, a făcut dezvăluiri emoționante despre aceștia.

Pe aceeasi temaCe rochii purta Andreea Marin pe vremea când prezenta emisiunea Surprize, Surprize. FOTO

Ștefan Bănică Junior, totul despre copiii săi

Ștefan Bănică se bucură de trei copii, Radu Ștefan, fiul său din relația cu Camelia Constantinescu, Violeta, fiica sa din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin și băiețelul din căsnicia cu Lavinia Pîrva, Alexandru.

Acesta se poate declara un tătic mândru și împlinit, bucurându-se de trei copii minunați. Mai mult, artistul este extrem de fericit și pentru că Lavinia Pîrva, actuala sa parteneră, are o relație foarte bună cu cei doi copii pe care îi are din relațiile anterioare.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă.”, a dezvăluit Ștefan Bănică pentru revista Viva!.

Deși în timpul perioadei de izolare, el și-a dorit să joace într-o piesă de teatru și să meargă la filmări, artistul a privit partea plină a paharului și s-a bucurat de timp prețios petrecut cu fiul său cel mic, Alexandru.

„Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face.”, ne-a spus Ștefan Bănică.

„Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Și atunci, probabil, sunt mai relaxat. Așa că nu știu dacă e vorba de experiență sau de înțelegere a lucrurilor.”, a zis el.

Ce sfaturi le dă Ștefan Bănică copiilor săi

Mai mult, Ștefan Bănică a recunoscut că îi încurajează pe micuții lui să creadă în ei și să aleagă o profesie ce le va face plăcere.

„Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să-i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, stisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea.” , a spus acesta pentru sursa menționată mai sus.