Beauty

Ștefania, iubita lui Speak, a dezvăluit secretul siluetei ei: ”Așa îmi întrețin abdomenul!”

alexandra dutu
April 30, 2018 14:19 PM

Ștefania, iubita lui Speak, a ajuns la petrecerea de 1 Mai, de la mare, unde a impresionat pe toată lumea cu abdomenul ei. Artista a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Pe aceeasi temaNicole Cherry s-a pregătit intens pentru petrecerea de la mare! Câte ținute a schimbat de 1 Mai

Ștefania, alias ”Libelula”, este o apariție nouă și fresh în industria muzicală autohtonă. Iubita lui Speak se face remarcată atunci când își face apariția prin energia debordantă și fizicul perfect.

Întrebată cum își menține silueta și abdomenul cu pătrățele, Ștefania a spus că mănâncă mult zahăr și… șaorma.

”M-ați scos afară, de la distracție! Bronzul… de la mama natură, cred. Mint, am făcut și puțin solar. M-am pregătit. Mă simt, nu specială, dar simt că fac bine ce fac. Mi se pare tare că ce fac eu, le place. Nu am niciun brand pe mine, în afară de costumul de baie, ochelarii sunt Miu-Miu și adidașii mei, pe care-i ador, de la Il Paso și cam atât. Pantalonii sunt de la o gagicuță care îi face. Multă șaorma, multă șaorma- așa îmi întrețin abdomenul. Sunt sportivă și probabil d-asta. Nu m-am distrat, am avut concerte, drumuri. Am venit cu iubitul. Am început ca hainele pe care le iau să fie de la mini-creatori, copilași d-ăștia care sunt talentați și fac haine super cool. E trecutul unui dansator în spatele meu și cred că ăsta e atuul meu. Mănânc mult zahăr! Eu sunt realitatea vie – că se poate”, a declarat Ștefania pentru Verdict.ro.