Fashion

Stella McCartney a trăit modest, deși provine dintr-o familie înstărită

adelina.duinea
June 24, 2019 13:40 PM

Stella McCartney s-a născut într-una dintre cele mai faimoase familii ale lumii. Creatoarea de modă este fiica solistului trupei Beatles, Paul McCartney, și a soției sale, Linda.

Pe aceeasi temaDiane von Furstenberg îi predă lui Tom Ford conducerea CFDA! Ce părere are creatoarea de modă despre succesorul ei

Stella McCartney a trăit modest, deși provine dintr-o familie înstărită

Designerul în vârstă de 47 de ani a dus însă o viață modestă. Reflectând asupra copilăriei sale, Stella a mărturisit că, deși familia sa era înstărită, ea nu a crescut „cu mulți bani”.

„Părinții mei erau foarte deștepți. Am mers la o școală comprehensivă (dedicată tuturor elevilor, fără selecții în funcție de aptitudini, în care se studiază atât materii practice, cât și vocaționale).

Nu primeam sume mari de bani. Multe dintre haine mi le cumpăram din magazine vintage sau second-handuri.”

Citește și: CEO-ul Kering, François-Henri Pinault, despre succesului conglomeratului în China și despre noile generații de cumpărători

În ceea ce privește moda, Stella s-a inspirat din stilul mamei ei, Linda McCartney. Vorbind despre dulapul Lindei, Stella a mărturisit: „Avea cel mai cool simț stilistic.

Pentru mine era cool și pentru că era mama. Ce apreciam era felul în care stilul ei reflecta faptul că nu-i păsa absolut deloc de ce credeau ceilalți. Fiind soția unui Beatle, cred că e impresionant să nu-ți pese ce crede lumea.”

Sursă: Metro