Stil de Prințesă - Meghan Markle, simplitate și eleganță!

Verdict.ro
April 1, 2018
April 1, 2018

Tinute cu influențe clasice, preponderent în nuanțe neutre, un aer relaxat predominant, indiferent de outfit-ul ales, Meghan Markle este încă o figură atipică pentru regalitatea britanică, dar un personaj adulat deja de publicul larg. Meghan fură toate privirile cu ținutele sale impecabile, care deși respectă protocolul regal, reușesc să fie elegante, feminine și actuale.

Meghan Markle este un personaj care promite să devina noua favorită a regalității britanice. Cunoscută și anterior relației cu Prințul Harry, datorită rolului din ”Suits”, Meghan se află într-un adevărat maraton mediatic de când și-a anunțat logodna cu Harry, cu care se va căsători în primăvara acestui an.

Nunta lui Meghan cu Prințul Harry va fi una dintre cele mai scumpe nunți din istorie! Ce-i drept, va marca istoria, prin opulență și  rafinament. Presa internațională vuiește de câteva zile, că Meghan și Prințul Harry vor avea o nuntă regală ce va costa în jur de 44,9 milioane de dolari. Fabulos! Dar nu ar trebui să ne mire, fiindcă nunțile în general sunt extrem de scumpe, d-apăi una REGALĂ!

Experții spun că cei mai mulți bani vor fi cheltuiți pentru securitate, doar sistemul anti-drone va costa 1,4 milioane de dolari. Probabil vă așteptați ca rochia să coste cel puțin câteva milioane de dolari…ei bine, nu! Rochia pe care Meghan Markle o va purta va costa mai puțin decât cea a lui Kate Middleton, care a fost estimată la 250.000 de lire. Cert este că, zvonurile nu se opresc aici, cea care îi va crea rochia lui Meghan, este nimeni alta decât Victoria Beckham.

Abia așteptăm să o vedem!

 

 

 

 

 

 


Share