Fashion

Street style star: Irina Shayk

iulia.statie
October 25, 2020 16:21 PM

De-a lungul timpului, Irina Shayk a atras toate privirile prin ținutele pe care le-a afișat la diferite evenimente, venind în look-uri glamuroase, senzuale, modelul știind cum să aibă o apariție de succes.

Pe aceeasi temaBradley Cooper și Irina Shayk luptă pentru custodia fiicei lor! Modelul vrea să se mute cu cea mică în New York

Totuși, nu doar ținutele pe care le prezintă la anumite evenimente o fac pe Irina Shayk un adevărat reper vestimentar. Ducând expresia de ‘off duty look’ folosită de modele la un alt nivel, vedeta prezintă piese extrem de bine incorporate în outfit-uri fie că este surprinsă pe străzile din New York sau că o plimbă pe micuța sa, Lea de Seine.

Devenind ușor un street style star, în fiecare apariție a sa integrând atât stilul casual, cât și elegant, fiind cameleonică, aceasta are mare grijă la trend-urile sezoanelor, prezentând creații pe care le-am văzut peste tot, însă, în felul ei extrem de simplu, look-urile văzute fiind ușor de reintepretat.

Back to school

Într-o ținută Burberry, Irina Shayk a fost surprinsă pe străzile din New York, prezentând un look perfect pentru sezonul răcoros, integrând foarte ușor o fustă de ne amintește de uniforme, alături de un hanorac pentru a avea parte de simplitate.

Oversized

Pentru că toți ne-am dorit să avem piese oversized în dulap, nici Irina Shayk nu a scăpat de această obsesie. Totuși, cu un twist senzual, ea a combinat o bluză sport cu o pereche de cizme cu imprimeu de șarpe, pentru a scoate look-ul din zona effortless chic și a da o nuanță mult mai îndrăzneață.

Combat

Bocancii combat au revenit în trend-uri, așa că această împătimită a modei i-a scos la înaintare într-o ținută casual, dar de efect, propunând o rochie mini și accesorii vintage, pentru a tăia puțin din efectul edgy al încălțărilor și a prezenta ceva de actualitate. Foarte bună a fost alegerea sa în materie de încălțăminte, căci o pereche de pantofi cu toc ar fi dus ținuta într-o zonă vulgară.

Cycling

Pantalonii de cycling au fost hit-ul verii, dacă stăm să ne gândim la cât de mult s-a schimbat modul în care ne îmbrăcăm acum. Pentru că ne-am dorit piese cât mai confortabile și ușor de stilizat, aceste creații au fost preferate de toată lumea, iar Irina Shayk a integrat acești pantaloni într-o ținută văratică, alături de o cămașă oversized.

Piele

Vedeta sezonului este bineînțeles jacheta de piele, ce ne aduce un iz nostalgic atunci când decidem să o purtăm în ținutele actuale. Set-urile au fost și ele la mare căutare, așa că modelul rus a optat pentru o fustă cu talie joasă și o bluză în aceeași nuanță pentru o altă apariție a sa. Masca a fost, bineînțeles, nelipsită.

Biker

Modelul rus știe cu siguranță cum să jongleze cu look-urile rock glam. Pentru a se duce în această zonă, ea a combinat o jachetă de piele Chrome Hearts cu pantaloni asortați, iar pentru a finisa perfect look-ul, bocanci combat Dr. Martens.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!