Fashion

Streetstyle: Cele mai bune ținute ale ultimei săptămâni

ioana pana
February 14, 2019 14:44 PM

Streetstyle: Cele mai bune ținute ale ultimei săptămâni

Miruna Maria

Miruna prezintă o ținută foarte actuală, atât datorită pieselor alese, care ar trece drept minimaliste, cât și datorită manierei în care le-a combinat. Faptul că a optat pentru un ansamblu în alb și negru nu este o problemă în acest caz, întrucât proporțiile celor două nonculori sunt potrivite, ca să nu mai vorbim de accentele burgundii de pe jachetă și sneakers care revigorează întreaga ținută. Așadar, exemplul perfect de outfit casual, effortless și foarte fresh.

Maria Dius Popescu

Principalul atu al ansamblului propus de Maria este accesorizarea: cu cât te uiți mai atent, cu atât observi mai multe detalii interesante. Deși poate la prima vedere ținuta pare supraîncărcată, din cauza layeringului, toate piesele sunt alese și plasate corect, „produsul finit” fiind unul mai mult decât reușit.

Sasha Ciocîrlan

Chiar dacă nu sunt atât de vizibile în fotografie, micro-printurile de pe bluză și pantaloni sunt cele care scot ținuta din anonimat. Alegerea unui trench subțire în acest context este potrivită, întreg ansamblul fiind mai degrabă unul primăvăratic. Pentru a continua în aceeași notă, Sasha ar fi putut alege niște încălțări într-o nuanță pastel, însă nici verdele închis pentru care a optat el nu face notă disonantă.