Fashion

Style Report: Dua Lipa - compozitoare, cântăreață și... style icon

ioana pana
December 8, 2018 07:00 AM

2018 a fost fără doar și poate anul lui Dua Lipa. Deși intrată în industrie cu câțiva ani în urmă, lansarea single-urilor „New Rules”, în vara lui 2017, și „One Kiss” în colaborare cu Calvin Harris în aprilie 2018, i-au adus notorietata la nivel mondial, să nu mai vorbim de locul 1 în topurile muzicale și multe premii.

Totuși, ceea ce o face pe Lipa o artistă completă, pe lângă talent, atitudine și modul în care interacționează cu publicul și fanii, este stilul său vestimentar. Iată 10 momente în care Dua Lipa ar fi meritat titlul de „Cea mai bine îmbrăcată artistă pop a momentului”.

Dua Lipa – compozitoare, cântăreață și… style icon

Da, în caz că nu știați, sutienul pe post de top este un trademark al artistei. Și într-adevăr, cu un asemenea abdomen, nici noi nu am rata niciun moment ca să ni-l expunem.

 

Pălărie cu calotă înaltă, cămașă satinată cu print tie-dye, fustă din piele roșie și cizme înalte snakeskin. Numai Dua Lipa ar fi putut alege, dar și controla o asemenea combinație puțin spus îndrăzneață.

 

3.

so damn beautiful ✨

A post shared by Dua Lipa Universe (@dualipauniverse) on Nov 15, 2018 at 4:45pm PST

Aceasta este probabil cea mai cunoscută apariție de streetstyle a vedetei, atât datorită croiului curajos al rochiei, cât și a combinației imprevizbile cu bereta galbenă.

 

 1. my most extra mirror pic.

  A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on Sep 19, 2018 at 4:34am PDT

„my most extra mirror pic” și nu puteam să o spunem mai bine. Un haos controlat, amestecul de printuri combinându-se perfect cu machiajul exagerat.

 

5.

Ladybird

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on Jun 18, 2018 at 12:41pm PDT

Acesta a fost look-ul „to die for” al verii 2018. Din nou, Dua are abdomenul la vedere, de data aceasta într-un compleu cu buline.

 

 1. Love a candid pic

  A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on Apr 23, 2018 at 2:47pm PDT

„Rozul nu este numai o culoare, ci și o atitudine.” Cântăreața pare că știe că secretul atunci când porți cizme înalte este să lași cât mai multă piele la vedere, astfel încât să se creeze efectul unei siluete alungite. Drept urmare, ea a optat pentru un mini skirt și un crop top.

 

 1. she looked gorgeous that day ✨

  A post shared by Dua Lipa Universe (@dualipauniverse) on Sep 30, 2018 at 4:20pm PDT

Ca un joc de cuvinte, putem spune că acest sezon, rochia furou a făcut furori. Și bineînțeles că un astfel de item „must have” nu putea fi ocolit de vedetă. Iată cum poate fi purtată o rochie aparent elegantă, din satin ivoire, cu adidași, astfel evitându-se previzibilul.

 

 1. Wench chic

  A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on May 18, 2018 at 10:52pm PDT

Am putea spune chiar că Lipa este regina „evitării previzibilului”, mai ales în acest top victorian combinat cu pantaloni de latex, ca să nu mai vorbim de cureaua cu perforații metalice.

 

 1. this was so iconic ✨

  A post shared by Dua Lipa Universe (@dualipauniverse) on Oct 21, 2018 at 4:37pm PDT

În majoritatea aparițiilor ei de scenă, artista optează pentru pantaloni scurți, cu talie înaltă. Aici, nuanța lor perlată, reflectorizantă, funcționează perfect cu dresurile și cu body-ul din tulle, cu volane, amândouă având inserții de diamante.

 

 1. Bilbao!!! ??❤ see you tonight at the #MTVEMA ‘s xx

  A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on Nov 4, 2018 at 5:13am PST

Nici măcar aparițiile casual ale Lipei nu pot trece neobservate. Salopeta oversized din in și trench-ul din tricot verde se potrivesc perfect, mai ales în contextul încălțărilor sport.