Beauty

Sub lupa specialistului în make-up! Care au fost cele mai interesante apariții la Viva Influencers Party!

Verdict.ro
September 17, 2019 13:37 PM

Nici în această săptămâna, vedetele din showbiz-ul autohton n-au scăpat de ochiul ager al specialistului de la Verdict.ro.

Astfel, Florina Iosif a comentat apariția divelor la Viva Influencers Party din punct de vedere al make-up-ului.

Deși majoritatea au primit aprecieri din partea specialistului, au existat și vedete care au ales să poarte un machiaj mai puțin inspirat.

Oana Roman – Curajoasă!

‘Având în vedere faptul că la ochii exoftalmici și descendenți ai purtătoarei trebuie realizat un machiaj care să îi alungească și să îi ridice colțul exterior din păcate machiajul acesteia este mai degrabă unul care accentuează descendența acestora. Apreciez curajul acesteia de a purta un machiaj accentuat, dar nu și corectitudinea acestuia’, ne-a mărturisit specialistul, Florina Iosif.

Andreea Bălan – Previzibil! 

Este machiată ca de fiecare data într-un stil natural, doar natural. Un tuș aplicat de la jumătatea ochiului către exterior – care se tot poartă de 2 ani- văzut peste tot pe rețelele de socializare- , un ruj neutru aplicat peste conturul natural al buzelor pentru a da senzația de mai mare și cam atât. Previzibil!!’, a conchis Florina Iosif.

Geanina Ilies – Salvată!

Pielea bronzată și tenul mai închis, deasemeni Faptul că această este brunetă și are trăsăturile destul de conturate o salvează de la același machiaj simplu gen #nomakepmakeup. Salvată!”, a spus Florina Iosif.


Ioana Ginghina – Mai mult curaj!

‘Același machiaj, natural, deși este un eveniment cu tematică organizat seară, cu vestimentație tematică și fotografi în jur. Sprâncenele ‘natural conturate’. Sunt prea subțiri și ai impresia că nici nu i se mai văd ochii. Mai mult curaj!’, a fost sfatul specialistului.


 Simona Patruleasa – Machiaj conturat!

‘În sfârșit văd și eu o femeie curajoasă la evenimentul asta, cu personalitate. Un machiaj smokey care îi conturează frumos ochii îi scoate în evidentă. Iar restul tenului este curățat, dar mat. Pomeții bronzați, care sunt în trend anul acesta, echilibrează frumos cu restul tenului!’, a spus Florina Iosif.

Roxana Nemeș – Simplu

‘Un machiaj simplu, O linie de tuș ușor crescendo, Nimic ieșit din comun. Materialul ușor lucios al rochiei și culoarea lui maro bronz te-ar fi dus cu gândul la un machiaj bronzy, dar nu-l găsim aici, motiv pentru care rămanem doar cu gândul’, a fost părerea specialistului, Florina Iosif.

Ana Morodan – Cu personalitate

‘Bucuria de a vedea o persoană Suficient de curajoasă încât să încerce un machiaj mai accentuat sau cu personalitate sau cu tematică mă face să trec cu vederea sprâncenele mult prea accentuate comparativ cu nuanța părului.

Non-culorile folosite în vestimentație permit și intâmpină cu drag roșul aprins al buzelor. În sfârșit găsesc și eu pe cineva cu personalitate în machiaj’. 

Andreea Antonescu 

”Când mă uit la Andreea am impresia că același machior i-a realizat machiajul și Oanei Român, dar și Andreei Antonescu. 

Ochii sunt machiați mult prea descendent comparativ cu vârstă purtătoarei motiv pentru care aceștia păr că sunt cazatori și adaugă câțiva ani în plus la vârstă acesteia. Se pare că unghiul de 45 de grade la care trebuie realizat machiajul ochilor exoftalmici și descendenți nu este cunoscut de nimeni din domeniu’. 

Viviana Sposub – Noroc cu zâmbetul 

‘Un machiaj luminos dar și conturat care nu trădează vârsta purtătoarei. Nuanța rujului roz înveselește și mai mult trăsăturile acesteia. Tenul ușor mai deschis decât decolteul în schimb face discordanță. Noroc cu zâmbetul’.