News

Suma exorbitantă pe care o deține Anamaria Prodan în... dressing!

elena.toader
May 19, 2021 13:56 PM

Anamaria Prodan este, cu adevărat, una dintre cele mai frumoase și sexy impresare! Mai mult decât atât, Laurențiu Reghecampf, soțul vedetei, o răsfață cu cele mai scumpe și frumoase cadouri, a căror valoare depășește un milion de euro! 

Astfel că, Anamaria Prodan a ajuns să aibă nenumărate obiecte de lux în garderoba ei. Nici accesoriile nu fac rabat de la lux și calitate, acestea fiind, de fapt, printre cele mai scumpe produse pe care impresara le-a achiziționat sau le-a primit în dar.

Una dintrte cele mai scumpe poșete pe care are Anamaria în dressing este, fără doar și poate, o geantă Hermes Birkin Himalaya, făcută din piele de crocodil și vândută doar la licitații. Aceasta a primit-o cu prilejul aniversării a 47 de ani, de la iubitul său soț, Laurențiu Reghecampf.  Acest accesoriu costă aproximativ 300.000 de euro.

Invitată în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars, în urmă cu ceva timp,  Anamaria Prodan a recunoscut câte genți deține, spunând ulterior că își dorește să își facă un dressing special pentru genți, pentru a avea o vedere de ansamblu, asupra lor, potrivit spynews.ro.

„Am foarte multe de crocodil, mici. Astea îmi place de mor. Hermes-uri cred că am vreo 30. În total, am multe. Eu vreau să-mi fac dressing pentru genți, să pot să le văd așa. Nu știu dacă am 100, dar vreo 70 am. M-a ajutat prietena mea să o iau (n.r. geanta foarte scumpă), pentru că era foarte greu de obținut”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, moderată de Dan Capatos.

Anamaria Prodan: ”Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu”

Anamaria Prodan și-a lansat o carte în două volume. Vedeta face dezvăluiri din viața personală a sa, dar și din lumea fotbalului. Sexy impresara i-a dedicat o parte chiar soțului ei, Laurențiu Reghecampf, mărturisind cât de important este soțul ei pentru ea, pentru familie, pentru totul.

În cartea sa scrie: ”Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui sau eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și de mândrie! Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele! Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele!”.

Anamaria Prodan a mărturisit în exclusivitate pentru ProSport de ce i-a dedicat o bună parte din cartea sa: ”Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche, ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”.

Sursa foto: Facebook Anamaria Prodan