IRINA MÂNDREANU

Cătălin Vălean
February 26, 2018
February 26, 2018

Irina Mândreanu:„ Stilul mea variaza in functie de starea pe care o am in ziua respectiva, pot alege de la tinute all black , mixuri de jeans , foarte colorata, diva look , boyish look, etc . Imi place sa fiu de fiecare data altfel , de exemplu aici m-am simtit strong si am vrut sa si arat asta . Am ales elemente actuale din punctul meu de vedere si le am imbinat intr-un stil caracteristic.”

Opinia stilistului: Irina a facut foarte bine cand a integrat aceste botine in mix; cu ajutorul lor, tinuta capata un aer retro benefic si este automat temperata. Imprimeul de leopard, ciorapii plasa, pielea neagra si tusa de rosu sunt elemente greu de controlat odata impreunate, motiv pentru care as fi incercat sa simplific compozitia pentru a nu compromite din intentiile onorabile. Renunand la ciorapi si aducand un T-shirt alb cu mesaj , Irina putea optine supertinuta predestinata, o tinuta cu zvac si a carei proportii ii flateaza silueta.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !