Super Ținuta Mea - Lorelei Bratu

Cătălin Vălean
September 27, 2017
September 27, 2017

Tinuta a fost gandita astfel incat sa imi reprezinte stilul pe de-o parte, dar sa nu ii lipseasca nici dimensiunea practica. Am ales camasa alba – statement, careia am vrut sa ii dau o nota sexy si romantica asortand-o cu o fusta conica din dantela. Iar touch-ul senzual a atins punctul culminant cu ajutorul sandalelor din catifea fucsia – spune Lorelei, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: Imi place aceasta abordare „modern pin-up”, mai cu seama ca demonstreaza clar si raspicat ca nu trebuie sa ai marimea 36 pentru a emana sex-appeal. Este evident ca  Lorelei isi cunoaste foarte bine corpul; nodul camasii marcheaza talia intr-un punct optim, dand nastere unei siluete clepsidra perfecte. Combinatia de culori complementare, respectiv rosu si verde, este dozata corespunzator si confera exact acel zvac de care avea nevoie o asemenea intentie. Ii recomand sa experimenteze in continuare pe aceasta directie,  pentru ca da, are toate calitatile pentru a-l putea sustine. Pentru si mai multa putere, ii recomand acelasi mix fie cu o camasa neagra in locul celei albe, fie cu o fusta dark navy in locul celei verzi. De ce? Deoarece mereu este loc de mai mult, chiar si in cazul unei super-tinute.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !