Melissa Vidrașco

Cătălin Vălean
March 6, 2018
March 6, 2018

„Daca ar fi sa aleg dintre o pereche de jeans sau o fusta , cu siguranta aleg sa port o fusta , indiferent de vremea de afară. Pentru o iesire cu fetele in oras am ales sa port o fusta de blugi cu nasturi in fata , un pulover negru , iar pe dedesubt o camasa simpla albastra, o pereche de dresuri din plasa , iar in  ceea ce priveste incaltamintea , o pereche de cizme lungi peste genunchi le-am vazut ca fiind potrivite. Am ales sa port si o palarie neagra simpla.”

Opinia stilistului: Un exemplu de styling corect, atemporal si potrivit pentru o sumedenie de contexte. Fusta mini din denim, cu aer nouazecist, este un item pe care orice femeie ar trebui sa o aiba in garderoba datorita aspectului versatil. Asa cum se observa si in poza, ea va functiona foarte bine si cu o camasa clasica din bumbac, dar si cu T-shirt relaxat. Cel mai mult ma bucura optiunea incaltamintei; aceste cizme flat, usor lose-fit, contribuie la aerul casual ce primeaza in acest ansamblu.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !