Super Ținuta Mea - Oana Jivan

Cătălin Vălean
September 21, 2017
September 21, 2017

Atunci cand merg la birou, aleg sa port tinute curate in culori neutre sau nonculori, cum este si cazul de fata. Tote bag-ul imi permite sa depozitez in ea actele si dosarele de care am nevoie,k iar pantofii cu toc mic confera tinutei un aer feminin. La urma urmei, less is more!

 

Părerea stilistului: Ce apreciez in cazul de fata este ca, in ciuda compozitiei relativ simple, piesele sunt foarte bine alese si confera consistenta intregului look. Textura si forma camasii contribuie la izul retro al tinutei, o directie care, desi puternic resimtita, apare in cazul de fata intr-o formula ‘timeless’. Combinatia de camasa alba cu fusta midi exista si va exista intr-un infinit de formule, important este sa ii dam un touch personal. Geanta Tote Givenchy este cu siguranta elementul neprevazut din ecuatie, o piesa frumoasa, dar care a ajuns sa fie un echivalent al urban-chic-ului cu mici influente rock. O geanta similara, dar nu atat de recognoscibila, ar fi functionat intr-adevar perfect.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !