Super Ținuta Mea - Adina Necula

Cătălin Vălean
September 5, 2017
September 5, 2017

„Se întâmplă foarte rar să port piese din denim, iar atunci când decid să le includ în ținută adaug obligatoriu o notă menită să le scoată din zona casual. Vesta alb-negru se numără printre piesele mele preferate din garderobă și poartă semnătura Alinei Morar, absolventă UAD Cluj.”-ne spune Adina despre ținuta ei.

Părerea stilistului: Aș vrea să încep prin a o felicita pe Adina pentru susținerea designului clujean. Vesta Alina Morar este într-adevăr spectaculoasă și în această formulă personalizată, fiind o piesă statement completată intuitiv, dar corect, de o zonă relativ neutră: o pereche de jeanși, un top clasic și o pereche de stiletto. Ținuta este echilibrată, cool fără să-și compromită din feminitate și cu siguranță în asentiment cu verdictul de „Super Ținută!”

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !