Super Ținuta Mea - Adina Vintescu

Cătălin Vălean
August 1, 2017
August 1, 2017

În general, îmi place să mă îmbrac în negru și în ținute confortabile.  Iar când călătoresc asta devine aproape un must. Pentru acest city break în Budapesta am ales elemente basic: pantaloni negri skinny și o jachetă oversize din denim pe sub care am adăugat un strop de dantelă, purtând o bustieră bralette. La capitolul încălțăminte am optat pentru o pereche de ghete comode. Cred că este cea mai bună opțiune atunci când îți propui să explorezi la pas.

Părerea stilistului: O ținută echilibrată, cu o doză sănătoasă de sex-appeal, integrată într-o manieră extrem de actuală. Este imposibil ca doi reprezentanți ai celor mai pregnante trenduri ale momentului, denimul și piesele inspirate din lenjerie, să dea greș împreunate. Bustiera în combinație cu jacheta oversize este o apariție cool, o oglindire a eclectismului reprezentativ generației Z. Mare atenție la detalii! Deși botinele sunt opțiunea ideală în acest caz, o textură de piele întoarsă ar fi uniformizat mai bine ținuta.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !