Super Ținuta Mea - Adriana Popescu

Cătălin Vălean
September 1, 2017
September 1, 2017

„Îmi place să construiesc ținute pornind de la un singur element. În cazul de față geanta Aldo cu pisică, un model destul de controversat. I-am adăugat ca item de evidențiere o rochie roz pal cuminte și o pereche de sandale argintii pentru un twist glam. Nice with a twist este motto-ul tuturor ținutelor pe care le prezint pe blogul meu” – spune Adriana despre look-ul său.

Părerea stilistului: Aparițiile geek chic au un farmec aparte, iar exemplul Adrianei îmi confirmă încă o dată acest lucru. Pe lângă o cromatică schițată în jurul unei nuanțe rafinate de roz pudrat, ținuta este echilibrată, aerisită și da, are elementul absolut necesar oricărei fashioniste: umorul. Geanta animează compoziția, rochia petrecută este un clasic prin excelență, iar coafura o alternativă actuală la nemuritorul bob. Sandalele, în schimb, le-aș fi văzut integrate într-un alt context, cea mai potrivită soluție în cazul de față fiind o pereche de Mary Jane cu un toc de înălțime redusă și un twist modern.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !