Super Ținuta Mea - Aleka Sarah Vlădăreanu

Cătălin Vălean
August 5, 2017
August 5, 2017

Sunt unele veri în care mă adaptez greu la căldură. Anul acesta, însă, am mizat pe niște piese care m-au ajutat enorm. Pantalonii culottes sunt preferații mei pe timp de vară, mai ales că îi pot combina ușor cu diverse modele de bluză și de încălțăminte. Iar culoarea îmi permite să îi port atât cu nuanțe văratice cât și cu pasteluri sau cu nuanțe aprinse de roz sau oranj. În ceea ce privește accesorizarea, cerceii în formă de felii de lămâie rămân detaliul esențial pentru ținutele verilor toride. Mi se pare minunat, de altfel, cum celor care îi admiră li se face instant poftă de…o limonadă rece.

Părerea stilistului: Construită pe baza unei cromatici fresh, ideale pentru sezonul călduros, ținuta respectă o linie clasică și corect închegată, fără să uite de unul dintre cei mai importanți factori în materie de stil: umorul ( a se observa cerceii ). Pantalonii culottes, în ciuda volumului, reușesc să alungească silueta, cu atât mai mult când sunt asociați cu o pereche de sandale cu platformă și a căror barete sunt poziționate astfel încât să flateze zona gleznei. Bineînțeles că aș fi preferat o pereche de ochelari 60s  cu o formă cat-eye, dar per total ținuta își merită apelativul super!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !