Super Ținuta Mea - Alina Grozea

Cătălin Vălean
September 11, 2017
September 11, 2017

 

Am pornit construcția acestei ținute de la tricou, care este unul simplu, H&M, pictat manual de o prietenă. Îl ador și mă reprezintă perfect, pentru că o ador pe Sia și pot ține conferințe despre ea! Costumul bej este tot H&M, geanta Zara, și papucii – Stradivarius. Mi-a fost teamă inițial să-i asortez unui costum „serios“, dar până la urmă mi-a plăcut ce a ieșit – spune Alina, despre ținuta ei.

Părerea stilistului: Cu un costum beige simplu se pot face multe, iar cazul de față este unul dintre exemplele fericite. Apreciez „întorsatura” casual pe care a luat-o acesta, faptul că doza de umor reprezintă un factor crucial în ținută (tricoul cu mesaj „funny”) și, cel mai important lucru, capacitatea Alinei de a-și asuma riscuri și de a și le însuși într-un mod creativ. Imprimeul și modelul încălțămintei este necesar în acest context care altfel ar fi putut deveni prea sobru, tușa de roșu este completarea perfectă pentru nuanța costumului, iar limbajul non-verbal se află în sincron perfect cu spiritul intenției.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !