Super Ținuta Mea - Alina Yvy

Cătălin Vălean
August 17, 2017
August 17, 2017

Stilul meu vestimentar este unul feminin, motiv pentru care prefer să port ținute din materiale cât mai fluide, cu detalii romantice. Superba rochie Parlor am purtat-o la o petrecere cu tema „Time to shine” și am încercat să îi dau un aer retro cu ajutorul sandalelor clasice și a părului strâns natural la spate.

Părerea stilistului: O rochie cu personalitate poate face mai mereu diferența atunci când este în sincron perfect cu personajul care o poartă. Cazul de față nu face excepție de la această regulă. Atât zona de accesorizare aerisită, cât și coafura relaxată, machiajul temperat și aerul inocent reprezintă pionii principali care echilibrează și omogenizează întreaga compoziție.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !