Super ținuta mea - Amy Abaluta

Cătălin Vălean
January 12, 2018
January 12, 2018

”Această ținută mizează pe mixul de stiluri, dar și pe layering, atât de în vogă în ultima vreme. Este numai bună de a fi purtată toata ziua, căci o putem alege și la serviciu, dar și în oraș, la o întâlnire cu iubitul sau o ielire cu fetele. In plus, faptul că fusta este până sub genunchi, conferă o anumită lejeritate.” – ne-a spus Amy despre ținuta purtată.

Părerea stilistului: Imi place maniera în care este integrată jacheta de jeans; tinuta, deși una casual, primește valențe elegante/clasice prin styling. Cureaua din talie este esențială deoarece astfel silueta este pusă în valoare foarte bine, în ciuda pieselor lose-fit pentru care s-a optat. Duoul albastru denim-maro este și va rămâne în continuare un mix cromatic inspirat, fiind dozat corespunzător și în acest caz. Deși geanta nu reprezintă o greșeală, mi-ar fi plăcut mult mai mult un tote-bag din pânză care să susțină mai bine această direcție relaxată de streetwear.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !