Super Ținuta Mea - Arina Baston

Cătălin Vălean
August 27, 2017
August 27, 2017

Pentru o cină „by the lake” cu prietenii, am ales o ținută comodă și totodată stylish. Am combinat o pereche de blugi evazați ușor tăiați, cu o cămașă stil navy – i-am suflecat mânecile pentru mai multă lejeritate. Am accesorizat ținuta cu o eșarfă colorată foarte chic, asortată cu o pereche de sandale cu toc gros, foarte comode (preferatele mele, de altfel) – spune Arina, despre ținuta ei.

 

Părerea stilistului: Într-un sezon în care denimul a luat prin învăluire lumea modei, este de așteptat, dar și indicat în același timp, să experimentăm cu piese derivate din modelele clasice, cum este cazul aici. Mă bucur că, deși ținuta are elemente de inspirație 70s, există totuși un ‘twist’ modern care menține totul într-o zonă de actualitate, de la șlițurile laterale și rupturile din zona genunchilor, până la sandalele roz statement. Combinația de cămașă din bumbac cu jeans este una într-adevăr tipică, dar datorită detaliilor precum eșarfa de la gât și motivului grafic al cămășii, apariția primește un aer foarte fresh. Iar Arina reușește să îmi aducă aminte (pentru prima dată) de ”uniforma” de ‘Charlie’s Angel’ a lui Jaclyn Smith.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !