Super Ținuta Mea - Alexandra Galea

Cătălin Vălean
August 21, 2017
August 21, 2017

„Ador să port în fiecare vară rochii lungi și vaporoase. De această dată, am optat pentru rochia verde cu volane Asos, pe care am accesorizat-o cu o pereche de sandale din catifea și cu o eșarfă prinsă în păr. Cureaua și cerceii mari cu clips sunt tușa mea personală, iar coșul rotund l-am considerat potrivit pentru plimbarea prin micul oras italian Ancona” – spune Alexandra, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: Alexandra are o intuiție foarte bună pentru că, da, culoarea Pantone a anului 2017 este ‘Greenery’. Pe langa atenția evidentă la detalii și coordonarea corectă între piese, apariția merită felicitată din două motive majore: armonia prin care o rochie cu un astfel de croi este integrată într-un context ‘casual’ și abilitatea de a tempera o astfel de culoare, într-adevăr frumoasă, dar nicidecum la îndemâna oricui. Aerul estival al outfitului este conturat foarte bine de motivele cu umor ale accesoriilor (a se observa cerceii și catarama curelei), dar și de textura naturala a genții-coș. Bravo!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !