Super Ținuta Mea - Bogdan Nicolai

Cătălin Vălean
August 19, 2017
August 19, 2017

„Deși, în general, abordez ținute all black, recent am decis să ies din zona de confort. Altfel, am realizat o reinterpretare lejeră a ținutelor dandy mizând pe tonuri contrastante de albastru, crem și bordeaux” – spune Bogdan, despre look-ul lui.

Părerea stilistului: Puțin ‘classic with a twist’ nu a făcut rău nimănui, lucru cât se poate de evident și în cazul lui Bogdan. Compozițional, ținuta respectă un canon ‘safe’ care asigură succesul indiferent de context, reușind în același timp să exceleze la capitolul cromatică și combinație de texturi și motive. Cămașa este probabil piesa ”vedetă” aici (‘twistul’ pomenit mai devreme), o doză de umor subtilă și necesară într-un cadru atât de formal. Deși mocasinii reprezintă una dintre multiplele variante ok pentru un astfel de outfit, consider că o pereche de bascheți albi, clasici, din pânză, ar fi dat un plus de prospețime.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !