Super ținuta mea - Casandra Contora

Cătălin Vălean
January 6, 2018
January 6, 2018

”Sacoul acesta mă face să mă simt ca un agent secret, mai exact: misterioasă. Am observat că piesele bărbătești adaugă senzualitate întregii ținute, dar cu stil. Sexy, dar nu vulgar. O notă de rafinament într-o simfonie Forte.” – ne-a mărturisit Casandra despre super ținuta ei.

Părerea stilistului: Blazerul oversize continuă să rămână una dintre piesele cheie ale sezonului, asigurând în mod inevitabil o apariție stylish și în cazul de față. Deși compozițional ținuta este una relativ simplă, apreciez actualitatea pieselor alese, combinația cromatică rafinată de nuanțe complementare și faptul că s-a optat pentru o pereche de dresuri în favoarea pantalonilor.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !