Super Ținuta Mea - Caterina Rățoi

Cătălin Vălean
August 13, 2017
August 13, 2017

Vara este mai mult ca oricând anotimpul ținutelor lejere și feminine. Îmi place să port în această perioadă pasteluri și accesorii romantice precum coronițele cu flori. În ceea ce privește gențile, le prefer pe cele cât mai încăpătoare în care să pot strecura cu ușurință o carte sau nelipsiții ochelari de soare.

Părerea stilistului: Coroana de flori are o istorie lungă, una dintre cele mai reprezentative perioade pentru acest accesoriu fiind era hippie a anilor 60. Pe lângă faptul că reprezintă un simbol al păcii și al iubrii specifice perioadei respective, reușește de cele mai multe ori să confere un twist naiv și ludic chiar și celei mai simple rochii. Ținuta Caterinei își merită cu siguranță titulatura de Super Ținută. Coordonarea pieselor, a materialelor și a texturilor este cât se poate de armonioasă, accesorizarea pregnantă, dar deloc agresivă, iar machiajul merge mână în mână cu atitudinea pozitivă emanată. Sper că basmele moderne sunt pe placul tuturor deoarece exemplul de față, cel puțin pentru mine, nu face excepție.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !