Super Ținuta Mea - Cristina Belciu

Cătălin Vălean
September 9, 2017
September 9, 2017

Mi-am compus ținuta dintr-o cămașă oversize, căreia i-am alăturat o fustă transparentă, ambele negre. Pentru a scoate look-ul din anonimat, m-am focusat pe o accesorizare mai proeminentă, suprapunerea de centuri fiind o alegere în trend, acum – spune Cristina, despre look-ul ei.

Părerea stilistului: O ținută de actualitate în care doza de sex-appeal este contrabalansată în mod creativ de factorul cool evident. Transparența fustei este temperată de croiul lose-fit al cămășii masculine de bumbac, iar curelele colorate au cea mai importantă funcție: conferă ‘twistul’ modern de care avea nevoie această apariție (ce putea trece cu ușurință în tabăra „glam” cu o accesorizare diferită). Mare atenție însă la maniera de „împrăștiere” a informației; mi-ar fi plăcut ca centrul de interes să se rezume la zona taliei, iar încălțămintea să fie într-o nuanță neutră de negru sau nude.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !