Super Ținuta Mea - Daniel George Croitoru

Cătălin Vălean
September 7, 2017
September 7, 2017

După părerea mea, costumul bleumarin nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. Este un outfit cu o personalitate versatilă și cred că poate fi purtat în aproape orice situație, atât la un eveniment care impune o anumită ținută cât și la o întâlnire business. Și, la urma urmei, cred că exact o astfel de ținută este descriptivă pentru stilul personal al unui bărbat.

Părerea stilistului: O rețetă clasică masculină, pusă ca la carte în practică. Singurul lucru care poate face diferența într-un astfel de registru este atenția la detalii, o atenție absolut evidentă în acest caz. Îmi place nuanța de bleumarin, cu atât mai mult completată de motivele grafice ale cravatei și de tușa de violet de pe batistă. Sacoul vine impecabil, pantalonii au lungimea potrivită, iar accesorizarea, o problemă permanent existentă în cazul bărbaților, exact în doza care trebuie.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !