Super Ținuta Mea - Daniela Ciontos

Cătălin Vălean
September 20, 2017
September 20, 2017

E sfarsit de vara, iar soarele inca mai tine cu mine. De data aceasta, am ales o salopeta cu motive florale si culori puternice, care imi transmit o stare de bine. Am optat pentru o pereche de espadrile usoare si foarte comode care fac ca outfit-ul meu sa fie unul casual. Ah! Bineinteles ca n-am putut sa nu-mi pun aprenta cu aceasta impletitura si cu trandafirul natural – spune Daniela, despre ținuta ei.

 

Părerea stilistului: O tinuta estivala echilibrata. Imi plac imprimeul in nuante calde a rochiei si modul inspirat in care s-a ales incaltamintea. O piesa cu o forma mulata pe corp si cu o astfel de lungime va avea mereu nevoie de o incaltaminte capabila sa o tempereze, iar sneakersii cu talpa de iuta fac exact asta. Coafura de inspiratie Frida Kahlo este de asemenea potrivita in acest context, singura mea sugestie fiind una legata de pozitionarea florii, preferabil asimetrica, in astfel de cazuri.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !