Super Ținuta Mea -Daniela Tat

Cătălin Vălean
August 9, 2017
August 9, 2017

Am ales, pentru rubrica #supertinutamea, look-ul care mă reprezintă cel mai bine. Cred că, de fapt, această ținută m-a ales pe mine. Am optat pentru această rochie midi, vaporoasă, pentru o ieșire specială, într-o zi superbă de vară. Am adăugat o pereche de sandale-botine și o geantă în nuanțe de maro-bej. O ținută lejeră, feminină, cu un aer ușor romantic – spune Daniela, despre look-ul ei.

Părerea stilistului: O ținută clasică, dar extrem de practică, indiferent de context. Un ‘little black dress’ coordonat cu partea de acesorizare te poate salva oricând, cu atât mai mult când limbajul non-verbal reflectă încredere și degajament. Deși modelul rochiei este suficient de neutru încât să suporte aproape orice încălțăminte, pentru această lungime de rochie, recomand un model ce nu taie glezna, de exemplu o pereche de ‘kitten heels’ retro.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !