Super Ținuta Mea - Denisa Sima

Cătălin Vălean
August 15, 2017
August 15, 2017

Deși prefer, de obicei, un pantalon pe corp, sezonul trecut a intrat în garderoba mea prima pereche de culottes. Am ieșit, într-adevăr, din zona de confort, însă a fost un experiment cât se poate de plăcut. Cu atât mai mult cu cât pantalonii de acest gen sunt varianta potrivită pentru temperaturile ridicate. Partea frumoasă este că îi poți duce în mai multe direcții stilistice: de la teniși și maiou la cămăși și pantofi cu toc.

Părerea stilistului: Un outfit clasic, dar totuși modern, în care Denisa a reușit să găsească echilibrul dintre influențele anilor 40 și tendințele momentului, dând astfel naștere unei ținute care își merită cu siguranță locul în rubrica noastră. Cromatica sobră este contrabalansată de croiul atipic și de maniera ludică de purtare a cămășii, o opțiune cât se poate de inspirată, pusă foarte bine în valoare de lipsa accesorizării de la nivelul gâtului și urechilor. În ceea ce privește plicul, mi-ar fi plăcut mai mult să văd o mini-geantă retro în spiritul personajului creat.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !