Super ținuta mea - Eduard Marica

Cătălin Vălean
January 17, 2018
January 17, 2018

”Am ales să port o ținută casual sport. În partea de jos, am ales o pereche de jeans skinny fit, într-o zonă stilistică neutră, iar în partea de sus am pus o jachetă din colecția Erdem X H&M, care este piesa centrală a ținutei. Ca încălțăminte,  am ales să pun o pereche de sneakerși albi, pentru a menține ținuta într-o zonă sport.” – ne-a spus Eduard despre outfit-ul său.

Părerea stilistului: Când compoziția este una relativ simplă, se poate plusa în mod evident cu un element atipic. Jacheta și detaliile deconstruite ale acesteia se integrează armonios în cazul de față, făcând pereche bună cu perechea de jeans cu croi potrivit pentru conformația și statura purtătorului. Fără a desconsidera în vreun fel perechea de bascheți albi clasici, sugerez în acest mix o pereche de bocanci camel Timberland; nu doar că ar fi completat cromatic mai bine această ținută, dar i-ar fi conferit un plus de zvâc.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !