Super Ținuta Mea - Ela Crăciun

Cătălin Vălean
August 23, 2017
August 23, 2017

Îm plac ținutele lejere, comode, feminine, și, în special pe timpul verii, albe. Sezonul acesta am făcut o adevărată pasiune pentru espadrile. Am purtat tot felul de modele. Chiar și cu panglică precum cele din această fotografie. Îmi plac fustele tip creion și am ales una cu model spart, care dezvăluie atât cât trebuie. Are un iz playful, dar respectă lungimea potrivită. Am îmbinat-o cu un top simplu. Nu sunt fan al ochelarilor prea extravaganți, așa că aceștia, în formă de inimă, sunt cred cel mai curajos model pe care îl am – spune Ela, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: Deoarece în fiecare vară ne ivim de frenezia ținutelor ”all-white”, mă bucur să pot da astăzi un exemplu demn de urmat. Cu un plus de sex-appeal foarte bine dozat, Ela a reușit să evite, în cazul de față, orice clișeu vestimentar și să compună o ținută clasică, dar cu un twist cât se poate de modern. Cum? Purtând o serie de piese cu o estetică ”bătută în cuie”, dar alăturate într-un mod neașteptat. Încălțămintea este superbă, grafismele fustei se continuă în mod subtil cu detaliile cerceilor, iar transparențele divulgă exact cât și ce trebuie. Singurul element la care aș fi renunțat este perechea de ochelari, o formă pe care Kubrick a asociat-o prin ’62 unui profil de nimfetă și care, încă de atunci, a rămas un fel de trademark pentru orice tipologie ‘Lolita’.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !