Super Ținuta Mea - Gabriela Simion

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

July 26, 2017
July 26, 2017

Sunt pasionată de arta asiatică și mereu am fost fascinată de Japonia. Ultima mea călătorie în această țară fascinantă mi-a dat posibilitatea să achiziționez câteva piese originale din Kyoto, printre care și acest kimono din mătase. L-am asortat cu o rochie furou Pinko și sandale florale Hannami. O ținută ușor de purtat în această vară călduroasă – spune Gabriela, despre ținuta ei.

 

Părerea stilistului: Un kimono superb, dar folosit în mod deștept într-o combinație foarte sexy. Combinezonul purtat ca o rochie (sau rochia inspirata dintr-un combinezon, chiar nu mai contează asta, astăzi) arată bine în combinație cu kimonoul, iar încălțămintea accentuează și ea aerul căutat de budoir. Geanta trebuia să fie mult mai sexy, un săculeț negru matlasat, terminat cu un ciucure lung din mătase.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !