Super Ținuta Mea - Gabriella Kovari

Cătălin Vălean
August 3, 2017
August 3, 2017

În zilele ploioase optez, de cele mai multe ori, pentru ținute all black. Consider că rareori poți da greș cu astfel de outfituri. De data aceasta am ales o rochie simplă, clasică, de la Grapes Boutique, în combinație cu o pereche de pantaloni SOAP și o pereche de botine Aldo. Pentru că am vrut să aduc un twist stilistic ținutei, am ales o pălărie vintage de inspirație military-balcanic în ton cu feelingul Bucureștiului. O ultimă tușă am lăsat-o make-upului subtil punctat cu o nuanță de burgundy intensă pe buze care să completeze look-ul în culori închise.

Părerea stilistului: Jos pălăria pentru cei care au abilitatea de a lua o ținută all black și de a da naștere unui personaj în adevăratul sens al cuvântului. Combinația de texturi animează ținuta, fiecare piesă flatează silueta, iar accesorizarea face și de această dată diferența. Boneta este în cazul de față tușa personală pe care orice împătimit al modei trebuie să o aibă.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !