Super Ținuta Mea - Georgiana Grama

Cătălin Vălean
September 13, 2017
September 13, 2017

Iubesc print-urile florale, iar această rochie a fost una dintre alegerile mele, într-una dintre zilele petrecute în Muntenegru. Am păstrat cât mai simplă accesorizarea, doar cu o pereche de ochelari și o eșarfă transformată în turban, pentru că erau ambele necesare datorită căldurii de afară… Geanta în nuanțe de roz pastel a completat ținuta mea alături de o pereche de papuci albi, de asemenea necesari pentru că am mers foarte mult pe jos – spune Georgiana, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: Fara doar și poate am avut parte de un sezon romantic, sezon în care volanele au avut o funcție importantă. Obiectiv vorbind, rochia Georgianei este una frumoasă, dar știm cu toții că asta nu va fi niciodată suficient. Prin accesorizare și contextul în care a fost plasată, reușește să prindă viață, ba chiar să contureze un personaj memorabil. Atât detaliile rochiei, de la elasticul din zona taliei, până la imprimeul floral, cât și poziționarea și dimensiunea volanelor, ajută la conturarea unei siluete feminine, diafane, dar totuși cu o doză sănătoasă de ‘zvâc’. Fără eșarfa de pe cap, un element crucial de altfel, compoziția ar fi fost prea plată. De asemenea, nuanța și dimensiunea genții este ideală; completează frumos amalgamul de rozuri și echilibrează proporțional ținuta.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !