Super ținuta mea - Irina Maria

Cătălin Vălean
February 14, 2018
February 14, 2018

”Intotdeauna aleg să port tinute care mă reprezintă! Aceasta este una dintre ținutele mele preferate! Fusta midi a fost și este un must have, iar eu am încercat să o introduc într-un outfit actual. Astfel, am ales să adaug o curea cu catarame argintii, o jachetă din denim cu aplicații colorate , completată de un t-shirt alb, ochelari cu lentilă galbenă transparentă și rame argintii. M-am gândit ca o pălărie ar fi elementul cheie care ar defini această ținută, astfel am optat pentru o pălărie neagră. Am optat pentru încălțăminte sport, de culoare albă, combinată cu șosete cu detalii colorate, culori care completează jacheta și finalizează look-ul. ” – ne-a spus Irina despre look-ul adoptat.

Părerea stilistului: O ținută tipic youngster, plină de viață și a cărui principal atribut rămâne eclectismul specific vârstei. Pe lângă combinația reușită de albastru și roz, Irina reușește să preia elemente boho, sport și retro, să le pună în aceeași ecuație și să aibă un rezultat armonios. Singurul accesoriu de care ne puteam lipsi sunt ochelarii de soare, dar chiar și ala, apreciez că s-a plusat din toate punctele de vedere și că s-a depășit acea scară a corectitudinii. Până la urmă în asta constă farmecul generației Z și a erei Tumblr.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !