Super ținuta mea - Karina Iuliana

Cătălin Vălean
January 29, 2018
January 29, 2018

”Am ales să port această ținută tocmai pentru ca ma reprezintă. După părerea mea, o pată de culoare uneori chiar discretă te poate scoate din banal. Consider ca toate articolele vestimentare pe care le port mă definesc și mă ajută să capăt și mai multă încredere in mine.” – ne-a spus Karina.

Părerea stilistului: Tartanul este unul din motivele preferate ale designerilor de câteva sezoane încoace, așa că integrarea acestor pantaloni nu poate fi considerată decât o mișcare înțeleaptă. Astfel, ținuta capătă o doză de actualitate, corect adaptată la contextul casual ales. Forma slim-fit a acestora temperează volumul hainei, detaliul ce întregește cromatic touch-ul Scottish al ansamblului. Accesorizarea este și ea foarte potrivită; atât tote bag-ul, cât și botinele, aduc în ecuație twist-ul urban de care era nevoie aici.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !