Super Ținuta Mea - Laura Musuroaea

Cătălin Vălean
September 3, 2017
September 3, 2017

„Îmi plac ținutele comode. Mai ales vara. Îmi place să am libertate de mișcare și tocmai de aceea am ales această salopetă cu un tricou alb simplu și pantofi sport. Am intenționat să scot puțin ținuta din anonimat cu ajutorul ochelarilor.” – spune Laura despre outfitul ei.

Părerea stilistului: O salopetă cu adevărat spectaculoasă și care, într-adevăr, arată cel mai bine într-un context casual. Îmi place contrastul dintre lejeritatea unui tricou basic alb și detaliile formale inspirate din construcția unui sacou petrecut și apreciez că ținuta abordează o zonă actuală, fresh și specifică vârstei purtătorului. Felicit acest joc de styling deoarece printr-o serie de elemente clasice, chiar basic, s-a reuțit compunerea unei ținute consistente. Ochelarii, în schimb, deși s-a intuit bine când s-a optat pentru un model cu o doză de dramatism, trebuiau duși și mai departe spre o pereche oversize în adevăratul sens al cuvântului.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !