Super Ținuta Mea - Laura Sima

Cătălin Vălean
August 11, 2017
August 11, 2017

„Stilul Boho Chic este unul dintre stilurile mele preferate, mai ales în sezonul estival. Am compus acest outfit mixând diferite texturi, precum fusta din denim, maioul olive din bumbac peste care am adăugat o rochie nude din macrame și o vestă vintage maro din piele velur. În ceea ce privește accesorizarea, am optat pentru elemente în aceleași tonuri calde, pământii: o pereche de ciocate, o curea din rafie împletită, ochelari 70s și bijuterii specifice stilului; brățări din lemn, coliere vintage din piele velur și aplicatii cu pene” – spune Laura, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: Laura reușește să controleze foarte bine acest amalgam de texturi și motive și să construiască cu el un ‘modern hippie’ modern. Fusta de blugi este esențială în această ecuație deoarece, atât prin textură, cât și prin culoare, ambele clasice și omniprezente în trendurile actuale, compoziția este spartă, iar ideea de ‘costumație’ evitată. În ceea ce privește accesoriile, ținuta putea fi cu ușurință aerisită prin renunțarea la brățări.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !