Super Ținuta Mea - Loredana Chelba

Cătălin Vălean
September 19, 2017
September 19, 2017

Am ales să combin în acest outfit o rochie cu o fustă, purtată pe deasupra, pentru că niciuna dintre piese nu îmi plăcea în mod deosebit separat. Am profitat de voloanele slip dress-ului pentru a da iluzia că ele fac parte din fusta din piele, am optat pentru cureaua neagră pentru a face cumva trecerea de la o piesă la alta și am pus tenișii verzi dorind să adaug ținutei o pată de culoare, „relaxând-o” puțin. Geaca și colierul au fost alese pentru a duce ținuta către o zonă „rock in the morning” – spune Loredana, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: Fusta din piele este o piesa cheie pe care orice femeie ar trebui sa o aiba in garderoba. De la office la biker-chic, ea poate fi integrata intr-o multitudine de contexte fara sa se demodeze vreodata. Loredana a simtit foarte bine cand a plasat aceasta piesa drept element principal al compozitiei, reusind sa construiasca astfel o tinuta all-black echilibrata, consistenta si magulitoare pentru silueta. Jocul de texturi este controlat corespunzator, iar pliurile ce se observa de sub fusta reprezinta exact doza de imprevizibil de care simteam nevoie in acest caz. Sneakersii intr-adevar contribuie la degajamentul caracteristic unui outfit casual, dar personal mi-ar fi placut sa vad o pereche de botine tip soseta, neaparat cu toc si o coafura ‘messy’ a la Debbie Harry.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !