Super ținuta mea - Loredana Niță

Cătălin Vălean
February 28, 2018
February 28, 2018

„Imi place să fiu diferită și întotdeauna aleg să port ținute care mă reprezintă. Tinuta este una ușoară, de zi. Totul a pornit de la fusta midi multicoloră pe care am ales să o combin cu o jachetă de blugi, maieu nude și adidași sport aurii. Am accesorizat-o cu o geantă nude cu lanțuri aurii și am completat cu un dres plasă (cu toate că mi-a fost puțin teama) care finalizează ținuta.” –  ne-a spus Loredana Niță despre alegerea sa vestimentară.

Părerea stilistului: O fustă dificil de purtat pentru oricine, dar care se integrează perfect în ținuta prezentată. Contextul casual și asocierea cu o piesă atemporale precum jacheta clasică din denim îi mai domolesc din intensitate, lucru benefic pentru ambele părți. Fusta cloche capătă un aer preppy, fiind twistul de care avea nevoie Loredana pentru a duce acest demers până la capăt. Singurul element de care m-aș lipsi rămân ciorapii plasă.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !