Super ținuta mea - Luca Cruceanu

Cătălin Vălean
February 8, 2018
February 8, 2018

”O ținută ce îmbină armonios atât elemente caracteristice sezonului rece (șalul din cașmir și puloverul), cât și accesorii ce duc cu gândul la sezonul estival, în cazul de față ochelarii de soare cu lentilă galbenă, în aceeași nuanță cu dungile de pe șal. Jeanșii cu genunchii rupți adaugă o nota urbană ținutei, iar iconicele botine finalizează look-ul, conferindu-i o ușoară nota western. O ținută ce poate fi purtată în orice moment al zilei, pentru a scăpa de monotonia culorilor și texturilor sezonului rece.” – ne-a povestit Luca despre ținuta pe care a ales-o.

Părerea stilistului: Când vine vorba de vestimentație, apreciez mereu dorința și capacitatea de-a te remarca în mulțime, cu atât mai mult când este vorba de un membru al sexului masculin. Combinatia de fular purtat pe post de poncho și ciocate mi se pare ideală, iar Luca a intuit foarte bine să mențină acest duo în centrul atenției prin completarea cu două piese relativ neutre, respectiv puloverul și jeanșii albi. Deșsi un rezultat perfect funcțional, o pereche de pantaloni dark denim (unul din trendurile importante ale lui 2018) ar fi ”împins” ansamblul cu o treaptă mai sus.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !