Super Ținuta Mea - Mădălina Buhat

Cătălin Vălean
August 25, 2017
August 25, 2017

Am ales această ținută pentru o după-amiază de duminica, atunci când am ieșit la masa în Centrul Vechi. Am optat pentru o pereche de pantaloni scurți de mătase, brodați cu argintiu, o cămașă bărbatească și o pereche de sandale tot de matase, cu platformă, toc mic si gros. Ținând cont că trebuia să merg pe jos, evantaiul l-am „asortat” sandalelor. Ținuta mă duce cu gândul la ceea ce purtau gheișele – spune Mădălina, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: O compoziție aparent simplă, dar de impact, atât datorită influențelor ‘Spanish’ integrate armonios într-un context casual, dar și datorită alăturării motivelor de pe pantaloni și de pe evantai cu o piesă clasică prin excelență: cămașa albă masculină, din poplin de bumbac. Apreciez că toate elementele sunt coordonate corespunzător și formează un întreg cât se poate de unitar, echilibrat și, cel mai important, relaxat. Cu o pereche de creole aurii și o tușă de rosu pe buze, personajul putea deveni o idee mai consistent, dar per total rezultatul este fără doar și poate demn de titulatura de ‘super ținută’.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !