Super Ținuta Mea - Mădălina Mișu

Cătălin Vălean
September 15, 2017
September 15, 2017

Fusta din denim este piesa care nu îmi lipsește din garderobă, indiferent de sezon. Pentru mine a devenit un fel de Little Black Dress, mă salvează din orice situație. Cum am avut o zi plină de întâlniri și evenimente, am ales o fustă-pantalon din denim, o pereche de botine cu toc kitten și am completat ținuta cu un sacou în carouri supradimensionat, un must-have al sezonului – spune Mădălina, despre look-ul ei.

 

Părerea stilistului: ‘Preppy’ cu o doză de sex-appeal vor face mereu echipă bună. Abordarea Mădălinei mi se pare inspirată, fresh, casual, dar într-un sens controlat și, cel mai important, îmi aduce aminte de Alicia Silverstone într-unul dintre cele mai faimoase videoclipuri Aerosmith, evident adaptata la ”cerintele” lui 2017. Ținuta are două elemente importante pentru compoziție, respectiv fusta mini din denim și da, fie că vă plac sau nu, botinele cu varf ascuțit, un tip de încălțăminte pe care orice persoană cu pretenție de ‘connoisseur’ ar trebui să o aibă în garderobă în momentul actual. Imprevizibilul nu este mereu sinonim cu extravaganța, iar ținuta de față reprezintă cel mai bun exemplu în acest sens.

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !