Super ținuta mea - Mădălina Mois

Cătălin Vălean
February 12, 2018
February 12, 2018

“Iubesc rochiile midi, acestea ocupă un loc fruntaș în topul preferințelor mele vestimentare. Pentru acest look am pornit de la rochia midi, pe care am ales să o accesorizez cu o curea subțire menită să contureze talia și o pereche de ankle boots în aceeași culoare. Pălăria a fost elementul care a completat armonios ținuta.” – ne-a spus Mădălina Mois

Părerea stilistului: O ținută feminină, construită în jurul unei palete cromatice foarte fresh. Deși această conține o serie de elemente cu tentă boho exploatate în mai toate contextele, apreciez existența unei tușe retro care o face să se remarce în mulțime. Pentru această rochie cu imprimeu floral, era într-adevăr nevoie de o accesorizare pregnantă pentru a putea avea un rezultat consistent. Botinele sunt foarte frumoase, iar ceasul auriu, deși extrem de subtil, completează perfect ansamblul. Geanta, deși potrivită ca registru și nuanță, trebuia să fie mult mai mică, pe principiul unui mini-bag, pentru a contrabalansa volumele ansamblului.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !